Viajando con Cristina

EXPOSICIÓN ‘JUGUETES DEL MUNDO’ Cristina Senserrich

Exposició fotogràfica de la fotògrafa Cristina Senserrich. Una col·lecció d’imatges de joguines d’arreu del món; la majoria d’elles reciclades o construïdes amb les mans i l’enginy dels nens.

Amb aquest recorregut per cada fotografia ens apropem per valorar la imaginació per damunt de la pròpia joguina.

Joguines del mon_editado-1

Actualment el progrés tecnològic ha arribat a un punt de transformar l’àmbit de joc dels nens. No només canviant els materials de les joguines, sinó per l’allunyament de la creativitat i la imaginació del nen amb aquestes.

DSC_7359 copia

Aquesta exposició l’acompanya l’Associació África Sin Fronteras amb un projecte d’una escola a Moçambic. África Sin Fronteras és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure i donar suport a iniciatives socials, culturals i de desembolupament, així com portar projectes a l’Àfrica.

bolabaixopinda copia

Exposició del 21 de Novembre al 20 de Desembre del 2016 al Casal de Joves de la Casa Sagnier, a Barcelona. Catalunya. Espanya.

Aquesta exposició itinera del 21 de Desembre i durant l’inici del 2017 a l’escola Congres dels Indians a Barcelona. Catalunya. Espanya. Aquesta escola es d’educació viva i activa un tipu de pedagogia molt interesant.

L’exposició esta oberta per continuar itinerant per Catalunya i per tot el món!

16 copia

Contacteu amb la fotògrafa: Cristina Senserrich: fotografiasinfronteras@gmail.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *